Esther Hoogendijk

Kunstenaar

Represented by Rademakers Gallery

Rademakers Gallery, opgericht in Amsterdam, Nederland, 2007, is een hedendaagse galerie die kunstwerken presenteert van zowel bekende als opkomende kunstenaars op het snijvlak van kunst, fotografie, mode en design. Vrouwelijke kunstenaars en duurzaamheid zijn onze twee belangrijkste pijlers. Rademakers Gallery legt de nadruk op ‘cross-overs’ tussen de artistieke disciplines, die perfect wordt uitgevoerd in elke tentoonstelling en show die Rademakers componeert.

Vanaf het najaar van 2020 zal mijn werk vertegenwoordigt worden door Rademakers Gallery, met vragen over kunstwerken en prijzen kunst u terecht bij Rademakers:

info@rademakersgallery.com

Meer info: www.rademakersgallery.nl

Meer over Rademakers:
Pien Rademakers, kunsthistoricus en oprichter van de galerie, heeft een passie voor het multidisciplinair in de kunsten en hecht veel waarde aan een inspirerende context waarin alle creatieve disciplines samenkomen. Het is onmogelijk om kunst vanuit één invalshoek te bekijken, aangezien alle disciplines elkaar beïnvloeden en inspireren. Elke show, artiest en werk is persoonlijk gekozen en samengesteld door Pien Rademakers, haar visie is ruimdenkend, kleurrijk en vrouwelijk. Ze zet zich in om een ​​evenwichtig en toegankelijk tentoonstellings- en programmeringsschema te presenteren dat de positie van alle kunstenaars waar ze sterk in gelooft, versterkt. Daarbij fungeert de galerie als een platform voor het ontdekken van talent naast het presenteren van eminente kunstenaars.

Daarnaast biedt Rademakers Gallery advies en hulp aan kunstliefhebbers en verzamelaars. Of je nu op zoek bent naar een enkel kunstwerk, of ondersteuning nodig hebt door een samenhangende en uitmuntende kunstcollectie op te bouwen. Vanuit gedegen kennis en jarenlange ervaring werken wij discreet en betrouwbaar voor particulieren, professionals en bedrijven zoals interieurarchitecten en ambassades.

KNSM-Laan 291

1019LE Amsterdam

Pien Rademakers: +31 64 230 22 93