De Potjeskast

Vraag offerte aan

De Potjeskast

De potjeskast inspireert en draagt bij aan een uitnodigende omgeving. Zet de potjeskast in op jouw school, kinderopvang, buurthuis, thuis of andere plek voor kleine en grote makers.

De potjeskast laat kinderen vrij in hun keuze, stelt hun eigen keuze centraal en stimuleert creativiteit. Daarmee creëert de Potjeskast een aantrekkelijke en uitnodigende omgeving.

De Potjeskast wordt maandelijks aangevuld met nieuwe materialen. Daarnaast ontvang je maandelijks nieuwe inspiratie voor het gebruik van de potjeskast.

Foto's uit de praktijk

Vraag & Antwoord

De potjeskast biedt plek voor 50 potjes, de kast is +/- 65cm breed en 250cm hoog. Per locatie pas ik de kast aan naar de wens van jullie en de ruimte.

De potjeskast is van lichte grenen houten planken gemaakt. De potjes zijn transparant en van glas.

Met één potjeskast kunnen 10 kinderen spelen. Dus voor een groep van 20 kinderen per dag adviseer ik een abonnement met twee kasten.

Dat is zeker mogelijk, het inkopen van materialen kost vaak veel tijd. Daarom kan het materiaalabonnement worden uitgebreid. Je ontvangt dan iedere maand extra vulling voor het gewenste aantal potjes dat je hebt opgegeven.

Dit is een bekend probleem. Door veel personele wisselingen krijgen inrichting, ruimtes en andere zaken vaak minder aandacht. Om de potjeskast weer in de picture te zetten kom ik graag langs voor een opfrisbeurt voor zowel de kast als het personeel die met de kast gaan werken. Na de workshop zal je zien dat de kast weer wordt ingezet.

Je hebt de kast in bruikleen. Dus wanneer het abonnement is opgezegd kom ik de kast en de potjes weer bij jullie ophalen. De kast wordt uit elkaar gehaald en het materiaal opnieuw gebruikt. Is er meteen plek voor jullie kast op een andere locatie, dan wordt deze opnieuw geplaatst.

Geen enkel probleem, bij het aanvangen van het abonnement krijg je een aantal extra potjes.
Esther Hoogendijk

Esther Hoogendijk

Pottenbakker

De Potjeskast is een product van Esther Hoogendijk, Esther is beeldend kunstenaar, inrichter, conceptontwikkelaar, pedagoog en kindercoach. Ze onderzoekt voortdurend de invloed van ruimte op haar bezoeker.

Doormiddel van uitnodigende sferen en open materialen verleid ze iedereen om vanuit nieuwsgierigheid op zoek te gaan naar verwondering en zo te leren, ontdekken, spelen en leven.

Verder praten over de Potjeskast of aftasten hoe ik jullie kan inspireren? Laten we een afspraak maken.

Vraag vrijblijvende offerte aan

© Copyright 2019. Alle rechten voorbehouden.